welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Wat leeft er bij de mensen

Vragen die we gesteld krijgen.

Ik heb maande, geleden acute stress gehad en zo maanden aan een stuk, mijn haar is zoveel dunner geworden en heb alles laten onderzoeken , niks tekort in bloed of vitamines, dus stress. Ben naar de dermatoloog geweest, ik moest meteen beginnen met minoxidil. Maar het helpt niet. Moet eind deze maand terug zijn bij de dermatoloog. Ik zou graag willen horen wat voor oplossingen jullie hebben of hoe ik het anders kan aanpakken.

Ik heb dun en weinig haar. Merk dat het steeds achteruit gaat. Kunnen jullie mij helpen?

Beste, graag had ik een afspraak gemaakt voor advies en aansluitend een kappersbehandeling.
Ik heb altijd al dun en fijn haar gehad en zou graag een advies hebben voor het juiste kapsel wat hoort bij mijn gezicht en mogelijk is met fijn haar.

Ik ben 21 jaar en kamp nu zo’n twee jaar met hormonaal haarverlies. Mijn middenstreep is breder geworden en valt toch wel wat op. Ook twee periodes van telogeen effluvium doorgemaakt, waardoor mijn haar ook vrij dun is geworden en er niets van volume meer in zit. Ik krijg hier soms opmerkingen over, wat ik niet zo fijn vind.
Ik smeer 2 keer per dag Alopexy en heb al tal van vitamines ingenomen, maar echt beter ziet mijn haar er niet uit.
Gezien mijn jonge leeftijd vind ik dit wel spijtig omdat ik ook wel besef dat dit probleem niet gaat beteren – integendeel.

Graag had ik daarom eens een afspraak gemaakt bij jullie haarkliniek voor wat advies en mogelijke behandelingen/oplossingen.

Goedemiddag,

Kunt u ook een haarwerk op maat maken met alleen europees haar? En als dit mogelijk is, kunt u mij een indicatie geven van de kosten?