welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Haarband / gedeeltelijke haarprotheses

Haarband / gedeeltelijke haarprotheses

Er zijn verschillende redenen voor haaruitval.

  • Het kan gewoon in de familie zitten – weinig haar hebben of (vroegtijdige) haaruitval kan erfelijk zijn
  • Maar er kunnen ook pathologische oorzaken aan de basis liggen van haarverlies.

Het blijft iets waar vooral vrouwen maar zeker ook mannen zich moeilijk kunnen over zetten.

Deze gedeeltelijke haarprothese, een haarband is een zachte haarband die een rand van echt haar bevat, synthetisch of zelfs je eigen haar! Je combineert de haarband met een pet. Niemand ziet iets “anders” in jou. Het is een eenvoudige en vooral zeer handige oplossing voor vrouwen en meisjes die haaruitval hebben na chemotherapie of alopecia. Gemiddeld duurt het een week voordat je haar een haarband is geworden.

Het comfort van eenvoud:

Geen knijpsystemen, geen gespen, klittenbandsluitingen, drukknopen, haken en ogen, enz. Het haar raakt de schedel niet rechtstreeks. Je voelt alleen de zachte haarband. Geen hitte of jeuk, jeuk of irritatie. Het grootste deel van onze collectie bestaat uit hoogwaardig menselijk haar. Sommige korte modellen zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Het materiaal van de hoofdband is gekozen om redenen van comfort en elasticiteit en speciaal geïmporteerd. De haarband is altijd zwart.

De haarband van eigen haar is met zorg en precisie gemaakt en kan worden gecombineerd met alle soorten hoeden, sjaals, hoeden, hoeden, alpinos, enz. Je bent aan geen enkele hoed of hoed gebonden.

Welke hoed of hoed u op de haarband draagt, is afhankelijk van uw humeur en bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Als het warm is, draag je waarschijnlijk een lichte sjaal of zomerhoed op je haarband. Als het een beetje kouder is, kies dan voor een warmere hoed of hoed of een dikkere sjaal. In de winter is het bijzonder prettig om haar in de nek te hebben.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor een gratis opnamegesprek. We nemen veel tijd en bespreken het volledige stappenplan met u.  Maak een afspraak of stel uw vraag met behulp van het volgend formulier… Wij maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek.