welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Dun, fijn of weinig haar

Dun, fijn of weinig haar

Doordenkertje: niet iedereen vindt fijn haar even fijn…

Een goede kapper helpt je bij het kiezen van een kapsel dat bij jouw haar past, waardoor je optisch meer volume in je haar creëert. Mensen met dun en slap haar hebben bijvoorbeeld baat bij een kapsel met veel laagjes. Ook met highlights en lowlights lijkt het alsof je meer volume in je haar hebt.

Oorzaken van dun haar

Ga ook op zoek naar de oorzaken van dun of fijn haar.

Bezorgt stress jou letterlijk ‘kopzorgen’? Werk de stress weg. Je haar zal je dankbaar zijn.
Te vaak je haar wassen kan vreemd genoeg je haar beschadigen. Eigenlijk is het voldoende om je haar twee à drie keer in de week te wassen.
Let ook op als je nat haar kamt. Nat en dun haar breekt namelijk vrij snel.
Voor het drogen van het haar pas je best op voor een te hoge temperatuur.

Oplossingen voor weinig, dun of fijn haar

Fijn of weinig haar kan je dus camoufleren of het proces van het dunner worden van haar minder snel laten verlopen, maar soms wordt zo opvallend dat je er iets aan wil doen. Denk bijvoorbeeld aan een haarwerk of haarpigmentatie.

Wat vinden onze klanten

Heel goede informatie gehad. Heel lieve dame die sprak met kennis van zaken. Een dikke pluim voor deze zaak. Ga ik zeker aan mijn vrienden aan bevelen. Dankjewel

L.V.

Goede service en aangenaam verrast met een massage.

A.T.

Altijd een gezellig momentje met vriendelijke mensen en een lekkere koffie.

B.B.

Heel vriendelijk en nemen de tijd om naar jou probleem te luisteren.

K.P.

Heel duidelijke uitleg door een zeer vriendelijk meisje. En zeker geen opdringerig gedoe. Tevreden de aanpak van Madena.

M.D.

Heel tevreden ... Gedienstig, vriendelijk, hulpvaardig, allemaal positieve feedback! Ik kan niets negatief zeggen... SUPER

A.V.

Goede tips! Mooie verzorging en vriendelijke mensen.

L.L.

Top & Professionele aanpak. Ik voelde me direct op mijn gemak. Een zeer persoonlijke begeleiding wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. Echt een aanrader!

S.B.

Zeer vriendelijke vrouw waarbij ik me op men gemak voelde. Ik heb duidelijke informatie gekregen en ik ben echt tevreden. Zo blij dat ik de stap heb gezet om naar jullie te komen.

A.V.M.

Super! Altijd fijn om langs te komen en echt in de watten gelegd te worden.

I.B.

Een echt plezier om je haar te laten verzorgen door Inge. Verwend met een ontspannen hoofdmassage. Wat een leuke namiddag !

M.D.R.

Vragen over weinig haar?

Kampt u ook met dun of weinig haar en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Overwin je schaamte of angst en kom met ons praten. Maak een afspraak met behulp van het volgend formulier. Wij maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek.