welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Getuigenissen

Getuigenissen

Heel goede informatie gehad. Heel lieve dame die sprak met kennis van zaken. Een dikke pluim voor deze zaak. Ga ik zeker aan mijn vrienden aan bevelen. Dankjewel

L.V.

Goede service en aangenaam verrast met een massage.

A.T.

Altijd een gezellig momentje met vriendelijke mensen en een lekkere koffie.

B.B.

Heel vriendelijk en nemen de tijd om naar jou probleem te luisteren.

K.P.

Heel duidelijke uitleg door een zeer vriendelijk meisje. En zeker geen opdringerig gedoe. Tevreden de aanpak van Madena.

M.D.

Heel tevreden ... Gedienstig, vriendelijk, hulpvaardig, allemaal positieve feedback! Ik kan niets negatief zeggen... SUPER

A.V.

Goede tips! Mooie verzorging en vriendelijke mensen.

L.L.

Top & Professionele aanpak. Ik voelde me direct op mijn gemak. Een zeer persoonlijke begeleiding wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. Echt een aanrader!

S.B.

Zeer vriendelijke vrouw waarbij ik me op men gemak voelde. Ik heb duidelijke informatie gekregen en ik ben echt tevreden. Zo blij dat ik de stap heb gezet om naar jullie te komen.

A.V.M.

Super! Altijd fijn om langs te komen en echt in de watten gelegd te worden.

I.B.

Een echt plezier om je haar te laten verzorgen door Inge. Verwend met een ontspannen hoofdmassage. Wat een leuke namiddag !

M.D.R.

Mensen zijn allemaal prachtig u wordt er behandeld als koning vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader dank jullie allemaal.

Margeurita M

Vriendelijk Goede uitleg van producten Voor mij belangrijk, alles gaat vlotjes en hoef niet lang te wachten dan nodig is! Bedankt.

Lauretta Z

Een plezier om naar Geel te komen en mijn haar door jullie te laten verzorgen. Krijg telkens veel complimenten wanneer ik achteraf naar de bib ga!!!! Fantastisch!!!

Micheline C

Altijd even professioneel. Ik ben altijd op m'n gemak.

Lotte D

Ik kreeg een duidelijke en eerlijke uitleg Het was fijn om de verschillende haarstukken eens te passen

Annick P

Was moeilijk maar heel vriendelijk en goede uitleg voelde me beter na uitleg

Liliane

Leuke ontvangst met kleine attentie. Goede uitleg gekregen ivm mijn haarproblemen Geheel vrijblijvend gelaten of je produkten wilden kopen of niet. Na de behandeling voelde mijn haar echt goed aan Kortom top service en heel content dat ik bij Madena ben terecht gekomen

anoniem

Ik ben heel tevreden over mijn bezoek. Hele goeie service, niets opdringerig, goeie info, vriendelijke en ook meelevende consulente. Ik ben supertevreden met de onverwachte keuze die ik heb gemaakt (ik wilde aanvankelijk een kort kapsel maar het is dan toch een iets langere versie geworden omdat het haarstuk beter paste en het ook heel mooi is). Ik heb het de hele middag opgehouden en vergat dadelijk dat ik een haarstuk op had. Ook met de opfrisbeurt en behandeling ben ik heel gelukkig. Ik voelde me heel goed verzorgd en ben ook blij dat ik weet hoe ik mijn hoofdhuid moet onderhouden tijdens de chemokuur. Dankjewel!

anoniem

Ik heb maanden, geleden acute stress gehad en zo maanden aan een stuk, mijn haar is zoveel dunner geworden en heb alles laten onderzoeken , niks tekort in bloed of vitamines, dus stress. Ben naar de dermatoloog geweest, ik moest meteen beginnen met minoxidil. Maar het helpt niet. Moet eind deze maand terug zijn bij de dermatoloog. Ik zou graag willen horen wat voor oplossingen jullie hebben of hoe ik het anders kan aanpakken.

(anoniem)