welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Getuigenissen

Getuigenissen

Ik heb maanden, geleden acute stress gehad en zo maanden aan een stuk, mijn haar is zoveel dunner geworden en heb alles laten onderzoeken , niks tekort in bloed of vitamines, dus stress. Ben naar de dermatoloog geweest, ik moest meteen beginnen met minoxidil. Maar het helpt niet. Moet eind deze maand terug zijn bij de dermatoloog. Ik zou graag willen horen wat voor oplossingen jullie hebben of hoe ik het anders kan aanpakken.

(anoniem)

Ik heb dun en weinig haar. Merk dat het steeds achteruit gaat. Kunnen jullie mij helpen?

(anoniem)

Beste, graag had ik een afspraak gemaakt voor advies en aansluitend een kappersbehandeling. Ik heb altijd al dun en fijn haar gehad en zou graag een advies hebben voor het juiste kapsel wat hoort bij mijn gezicht en mogelijk is met fijn haar. liefst de locatie te Geel.

(anoniem)

Ik ben 21 jaar en kamp nu zo'n twee jaar met hormonaal haarverlies. Mijn middenstreep is breder geworden en valt toch wel wat op. Ook twee periodes van telogeen effluvium doorgemaakt, waardoor mijn haar ook vrij dun is geworden en er niets van volume meer in zit. Ik krijg hier soms opmerkingen over, wat ik niet zo fijn vind. Ik smeer 2 keer per dag Alopexy en heb al tal van vitamines ingenomen, maar echt beter ziet mijn haar er niet uit. Gezien mijn jonge leeftijd vind ik dit wel spijtig omdat ik ook wel besef dat dit probleem niet gaat beteren - integendeel. Graag had ik daarom eens een afspraak gemaakt bij jullie haarkliniek voor wat advies en mogelijke behandelingen/oplossingen.

(anoniem)

Kunt u ook een haarwerk op maat maken met alleen Europees haar?

(anoniem)

Sinds mijn puberteit kamp ik met Alopecia androgenetica. Momenteel ben ik 29 jaar. Ik merk dat het de laatste maanden meer en meer achteruit begint te gaan met mijn haren. Ik zou heel graag eens langs komen om te bekijken wat eventuele mogelijkheden zijn.

(anoniem)

Ik ben 25 jaar en op dit moment totaal radeloos over mijn haarprobleem. Sinds enkele maanden kamp ik met haaruitval. Dan heb ik het niet over sporadisch eens wat haar verliezen, maar over soms plukken haar die uitvallen. Overal waar ik ga en sta ligt haar van mij. Mijn kleren hangen vol haar en als ik met een borstel of zelfs met mijn vingers door mijn haar ga dan schrik ik nog elke keer. Ik het het geluk dat ik van nature uit enorm veel haar heb of ja, had, waardoor het lange tijd niet eens opviel. Maar nu begin ik het echt te merken en te zien. ik ben al langs de huisarts geweest om bloed te laten nemen om te zien of ik met een tekort zit, dit was niet het geval. Aangezien dit toch enorm knaagt aan mijn zelfvertrouwen ben ik dus opzoek naar een oplossing of op zen minst een antwoord. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

(anoniem)

Ik kamp al sinds enkele jaren met het probleem dat mijn haar steeds dunner wordt. Ik heb reeds vele dokters gesproken en eindelijk kon iemand me vertellen dat ik het mannelijk haaruitval patroon heb, beter bekend als alopecia. Ik ben na lang zoeken op uw site terecht gekomen en zou nu graag info hebben over wat de mogelijkheden voor mij zouden kunnen zijn.

(anoniem)

Mijn dochter heeft veel last van haaruitval. Ze is 14 jaar, heeft altijd al dun haar gehad, ze heeft geen echt kale plekken maar het valt op dat het steeds dunner wordt. Kunnen jullie hierbij helpen?

(anoniem)

Wel maddy , ik ben echt zo dankbaar , dat ik een tegenprestatie wil doen; Als er echt iemand blijft twijfelen mag je met opbellen , dan laat ik graag de resultaten zien Zo gelukkig ben ik ermee ik herken mezelf niet meer terug , het maakte van mij eentotaal andere vrouw opgewekt zelfzeker en 10 jaar jonger mercie

(anoniem)

Mijn nieuwe haren zijn geweldig! En ik kan er zoveel kanten mee op! Vorige week heb ik ontdekt dat ik wat krullen in mijn nieuwe haren heb! Ik vind t echt super mooi! En wat ik heel leuk vind is dat ik, ondanks dat t niet mijn echte haren zijn, ik er toch verschillende dingen mee kan doen.

Anja

(Alopecia)

geweldig dat ik bij hun terecht kan heb me jaren heel slecht gevoeld met mijn dun wordende haar heb nu wat en hoe ik het wil dankzij het geweldige team merci maddy en al de andere die van mij terug een Gelukkige vrouw hebben gemaakt doe zo verder

Marina Staes

ik heb borstkanker gehad en heb heel lang gewacht met een haarstukje. Maar ik werd er heel goed opgevangen door Maddy. Ik voelde me direct op mijn gemak. Nu ben ik nog steeds blij dat ik die stap gezet heb, want ik draag ze nog steeds omdat mijn haar heel slecht terugkomt na 3 jaar. Bedankt Maddy om mij over de moeilijke streep te trekken. Nu denk ik had ik het maar eerder gedaan

Ann Rectem

Ik ben met mijn dochtertje geweest ze hebben ons super goed advies geven en ze waren allemaal super vriendelijk! helemaal toppie!

Angelique Mamadou Bah Goverde

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi nam eget eres furis aviatis.

Jennifer Jacobs

Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum ultricies aliquam resto pesct eres furis aviatis.

William Jones

Designer

X