welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Missie

Missie

Madena is geen gewone pruikenzaak, maar een heuse haarkliniek. Er werken dan ook geen gewone kappers, maar echte haarwerkspecialisten. Maddy zoekt permanent naar de allerbeste kappers, die worden omgeschoold via een interne opleiding van 12 maanden tot haarwerkenspecialisten. Hun belangrijkste missie: Mensen die door een of andere fysische of psychische oorzaak (denk aan stress, ziekte, chemotherapie, brandwonden, erfelijkheid…) lijden aan haarverlies of kaalheid, weer zin geven in het leven. Zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor iedereen is er een oplossing op maat: Haarimplantatie met BIO-fibre, Haarprotheses, haarstukjes, haarpigmentatie, extension en aanvullingen, mutsjes en niet te vergeten allerhande hoofdhuid behandelingen. Madena biedt een brede waaier aan oplossingen, met uitzondering van haartransplantaties. 

Deze visie en missie komen ook tot uiting in het recent vernieuwde logo.

Het Madena logo typeert de problematieken waarin wij gespecialiseerd zijn.
Enkele delen van de letters van het woord madena zijn weggevallen en vervangen door een gouden haar. Dit is een verwijzing naar het dunner wordend en uitvallend haar waar onze specialisten de beste en mooiste oplossingen voor aanreiken.
Het goud in ons logo staat voor de persoonlijke aanpak en gebruik van kwalitatief hoogstaande topproducten, zoals een op maat gemaakt juweel gepersonaliseerd en aangepast aan de persoon.
De trendy schrijfwijze van Madena staat voor klasse vol, trendy en fashion gerichte oplossingen.

web_facebook

Geen haar uit een doosje

“Het belangrijkste ingrediënt van onze succesformule is onze gepersonaliseerde werkwijze. We halen niet gewoon een haarstukje uit een doos, om het op het hoofd van onze klanten te zetten. Eerst hebben we een uitgebreid, gratis adviesgesprek. Zodat we precies weten voor wie we aan de slag gaan. Tijdens dat gesprek met een van onze haarexperts krijgt de klant alle tijd om vragen te stellen en mogelijke behandelingen te bespreken. We stellen ons altijd in de plaats van de klant en geven nooit op”, legt Maddy Janssens uit.

Koep

Alle haarstukken en -protheses worden op een professionele manier gecreëerd met de beste materialen en technieken. Het resultaat zijn kwaliteitsvolle, hoogwaardige producten en trendy, klassevolle oplossingen voor dunner wordend en uitvallend haar. De perfecte ‘koep’ (spreektaal voor COUPE), zeg maar: Kwaliteit, oplossingsgericht, empathisch en professioneel.

“We zijn heel begaan met onze klanten. Bij Madena draait het allemaal om de persoon, en om een positieve focus. Geen problemen dus, maar oplossingen. Als primeur kunnen we nu al melden dat in de laatste helft van 2018 er een zeer mooie en hoogstaande collectie van haarwerken in Europees haar zal ter beschikking zijn, gegroeid uit onze 30 jaar ervaring. Deze haarwerken kunnen zich meten met de allerbeste op de markt zijnde haarwerken en zullen uitsluitend verdeeld worden in de haarklinieken van Madena.

We willen dat mensen met haarproblemen gelukkig naar huis gaan en weer plezier hebben in het leven. Want meer haar betekent meer zelfvertrouwen!”, besluit Maddy Janssens.