welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Haaraanvullingen

Haaraanvullingen

Haaraanvullingen zijn tegenwoordig IN en maken onderdeel van het modebeeld. Wanneer je een dunne haardos hebt, is het maar normaal dat je aan een haaraanvulling denkt. Bij Madena Haarkliniek zijn er al haaraanvullingen vanaf 10 cm².

Een haaraanvulling is een mooie oplossing voor zowel heren als dames die op hun hoofd dunner wordend haar hebben, die getroffen worden door tijdelijk of blijvend haarverlies.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • U kan kiezen uit maatwerk, volledig naar eigen wens. Houd rekening met een wachttijd van 8 tot 12 weken.
  • Standaard haaraanvullingen deze zijn dadelijk ter beschikking of maximum 1 week. Kleuren zijn standaard, maar we kunnen deze perfect bijkleuren naar uw persoonlijkheid.

Alle haaraanvullingen worden volledig in model geknipt, zodat het met het eigen haar kan vermengd worden tot een onzichtbaar resultaat.

Er wordt u aangeleerd hoe u een haaraanvulling moet aanbrengen en hoe u het moet onderhouden.

Vragen?

Kamp jij ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak via het formulier hieronder. Wij maken graag tijd voor een gratis adviesgesprek. U ontdekt de verschillende oplossingen en weet meteen ook de juiste prijs. Deze prijs is afhankelijk van uw wensen. De kleur, lengte, soort haar en densiteit spelen hierin een rol.