welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Vragen waar we mee geconfronteerd worden

Wat

leeft er bij de mensen

Hier willen we even aantonen welke type vragen mensen zoal aan ons stellen. Zo helpen wij u misschien om uw vraag te formuleren.

Mensen zijn allemaal prachtig u wordt er behandeld als koning vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader dank jullie allemaal.

Margeurita M

Vriendelijk Goede uitleg van producten Voor mij belangrijk, alles gaat vlotjes en hoef niet lang te wachten dan nodig is! Bedankt.

Lauretta Z

Een plezier om naar Geel te komen en mijn haar door jullie te laten verzorgen. Krijg telkens veel complimenten wanneer ik achteraf naar de bib ga!!!! Fantastisch!!!

Micheline C

Altijd even professioneel. Ik ben altijd op m'n gemak.

Lotte D

Ik kreeg een duidelijke en eerlijke uitleg Het was fijn om de verschillende haarstukken eens te passen

Annick P

Was moeilijk maar heel vriendelijk en goede uitleg voelde me beter na uitleg

Liliane

Leuke ontvangst met kleine attentie. Goede uitleg gekregen ivm mijn haarproblemen Geheel vrijblijvend gelaten of je produkten wilden kopen of niet. Na de behandeling voelde mijn haar echt goed aan Kortom top service en heel content dat ik bij Madena ben terecht gekomen

anoniem

Ik ben heel tevreden over mijn bezoek. Hele goeie service, niets opdringerig, goeie info, vriendelijke en ook meelevende consulente. Ik ben supertevreden met de onverwachte keuze die ik heb gemaakt (ik wilde aanvankelijk een kort kapsel maar het is dan toch een iets langere versie geworden omdat het haarstuk beter paste en het ook heel mooi is). Ik heb het de hele middag opgehouden en vergat dadelijk dat ik een haarstuk op had. Ook met de opfrisbeurt en behandeling ben ik heel gelukkig. Ik voelde me heel goed verzorgd en ben ook blij dat ik weet hoe ik mijn hoofdhuid moet onderhouden tijdens de chemokuur. Dankjewel!

anoniem

Ik heb maanden, geleden acute stress gehad en zo maanden aan een stuk, mijn haar is zoveel dunner geworden en heb alles laten onderzoeken , niks tekort in bloed of vitamines, dus stress. Ben naar de dermatoloog geweest, ik moest meteen beginnen met minoxidil. Maar het helpt niet. Moet eind deze maand terug zijn bij de dermatoloog. Ik zou graag willen horen wat voor oplossingen jullie hebben of hoe ik het anders kan aanpakken.

(anoniem)

Ik heb dun en weinig haar. Merk dat het steeds achteruit gaat. Kunnen jullie mij helpen?

(anoniem)

Ik ben 21 jaar en kamp nu zo'n twee jaar met hormonaal haarverlies. Mijn middenstreep is breder geworden en valt toch wel wat op. Ook twee periodes van telogeen effluvium doorgemaakt, waardoor mijn haar ook vrij dun is geworden en er niets van volume meer in zit. Ik krijg hier soms opmerkingen over, wat ik niet zo fijn vind. Ik smeer 2 keer per dag Alopexy en heb al tal van vitamines ingenomen, maar echt beter ziet mijn haar er niet uit. Gezien mijn jonge leeftijd vind ik dit wel spijtig omdat ik ook wel besef dat dit probleem niet gaat beteren - integendeel. Graag had ik daarom eens een afspraak gemaakt bij jullie haarkliniek voor wat advies en mogelijke behandelingen/oplossingen.

(anoniem)

Sinds mijn puberteit kamp ik met Alopecia androgenetica. Momenteel ben ik 29 jaar. Ik merk dat het de laatste maanden meer en meer achteruit begint te gaan met mijn haren. Ik zou heel graag eens langs komen om te bekijken wat eventuele mogelijkheden zijn.

(anoniem)

Ik ben 25 jaar en op dit moment totaal radeloos over mijn haarprobleem. Sinds enkele maanden kamp ik met haaruitval. Dan heb ik het niet over sporadisch eens wat haar verliezen, maar over soms plukken haar die uitvallen. Overal waar ik ga en sta ligt haar van mij. Mijn kleren hangen vol haar en als ik met een borstel of zelfs met mijn vingers door mijn haar ga dan schrik ik nog elke keer. Ik het het geluk dat ik van nature uit enorm veel haar heb of ja, had, waardoor het lange tijd niet eens opviel. Maar nu begin ik het echt te merken en te zien. ik ben al langs de huisarts geweest om bloed te laten nemen om te zien of ik met een tekort zit, dit was niet het geval. Aangezien dit toch enorm knaagt aan mijn zelfvertrouwen ben ik dus opzoek naar een oplossing of op zen minst een antwoord. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

(anoniem)