welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Vragen waar we mee geconfronteerd worden

Wat

leeft er bij de mensen

Hier willen we even aantonen welke type vragen mensen zoal aan ons stellen. Zo helpen wij u misschien om uw vraag te formuleren.

Ik heb maanden, geleden acute stress gehad en zo maanden aan een stuk, mijn haar is zoveel dunner geworden en heb alles laten onderzoeken , niks tekort in bloed of vitamines, dus stress. Ben naar de dermatoloog geweest, ik moest meteen beginnen met minoxidil. Maar het helpt niet. Moet eind deze maand terug zijn bij de dermatoloog. Ik zou graag willen horen wat voor oplossingen jullie hebben of hoe ik het anders kan aanpakken.

(anoniem)

Ik heb dun en weinig haar. Merk dat het steeds achteruit gaat. Kunnen jullie mij helpen?

(anoniem)

Beste, graag had ik een afspraak gemaakt voor advies en aansluitend een kappersbehandeling. Ik heb altijd al dun en fijn haar gehad en zou graag een advies hebben voor het juiste kapsel wat hoort bij mijn gezicht en mogelijk is met fijn haar. liefst de locatie te Geel.

(anoniem)

Ik ben 21 jaar en kamp nu zo'n twee jaar met hormonaal haarverlies. Mijn middenstreep is breder geworden en valt toch wel wat op. Ook twee periodes van telogeen effluvium doorgemaakt, waardoor mijn haar ook vrij dun is geworden en er niets van volume meer in zit. Ik krijg hier soms opmerkingen over, wat ik niet zo fijn vind. Ik smeer 2 keer per dag Alopexy en heb al tal van vitamines ingenomen, maar echt beter ziet mijn haar er niet uit. Gezien mijn jonge leeftijd vind ik dit wel spijtig omdat ik ook wel besef dat dit probleem niet gaat beteren - integendeel. Graag had ik daarom eens een afspraak gemaakt bij jullie haarkliniek voor wat advies en mogelijke behandelingen/oplossingen.

(anoniem)

Kunt u ook een haarwerk op maat maken met alleen Europees haar?

(anoniem)

Sinds mijn puberteit kamp ik met Alopecia androgenetica. Momenteel ben ik 29 jaar. Ik merk dat het de laatste maanden meer en meer achteruit begint te gaan met mijn haren. Ik zou heel graag eens langs komen om te bekijken wat eventuele mogelijkheden zijn.

(anoniem)

Ik ben 25 jaar en op dit moment totaal radeloos over mijn haarprobleem. Sinds enkele maanden kamp ik met haaruitval. Dan heb ik het niet over sporadisch eens wat haar verliezen, maar over soms plukken haar die uitvallen. Overal waar ik ga en sta ligt haar van mij. Mijn kleren hangen vol haar en als ik met een borstel of zelfs met mijn vingers door mijn haar ga dan schrik ik nog elke keer. Ik het het geluk dat ik van nature uit enorm veel haar heb of ja, had, waardoor het lange tijd niet eens opviel. Maar nu begin ik het echt te merken en te zien. ik ben al langs de huisarts geweest om bloed te laten nemen om te zien of ik met een tekort zit, dit was niet het geval. Aangezien dit toch enorm knaagt aan mijn zelfvertrouwen ben ik dus opzoek naar een oplossing of op zen minst een antwoord. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

(anoniem)

Ik kamp al sinds enkele jaren met het probleem dat mijn haar steeds dunner wordt. Ik heb reeds vele dokters gesproken en eindelijk kon iemand me vertellen dat ik het mannelijk haaruitval patroon heb, beter bekend als alopecia. Ik ben na lang zoeken op uw site terecht gekomen en zou nu graag info hebben over wat de mogelijkheden voor mij zouden kunnen zijn.

(anoniem)

Mijn dochter heeft veel last van haaruitval. Ze is 14 jaar, heeft altijd al dun haar gehad, ze heeft geen echt kale plekken maar het valt op dat het steeds dunner wordt. Kunnen jullie hierbij helpen?

(anoniem)
X