welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Top-extensions

logo-magnifique-black-400px
Magnifique

Hair out the box collecties by Maddy Janssens zijn een nieuwe generatie flinterdunne haarstukjes bestaande uit echt of synthetisch haar die eenvoudig en plaatselijk kunnen worden aangebracht.

Het zijn geen pruiken of dikke haarstukken maar comfortabele vederlichte haarstukjes die je ‘probleemzone’ op een hele natuurlijke en onzichtbare manier bedekken en die je zelf makkelijk en plaatselijk kan bevestigen d.m.v. kleine clips wanneer jij dat wil.

De Maginifique collectie by Maddy Janssens bestaat uit vier verschillende kleine en grotere modellen die aan je huidige snit of nieuwe look worden aangepast. Het zijn dan ook geen kant en klare stukjes, maar vederlichte haarstukjes die door ervaren en getrainde ‘Hair out the box haarstylisten’ worden gepersonaliseerd en geperfectionaliseerd.

De Hair out the box professional kan je niet alleen informeren, maar kan mits een positieve vertrouwensrelatie, een fijne opvolging en een positiever zelfbeeld op lang termijn garanderen.

Magnifique lola
Magnifique

Lola

Op sensualiteit staat geen leeftijd en daarvan is Maria het levende bewijs. Als rasechte kameleon speelt deze kanjer van een vrouw graag in op de nieuwste trends. Tot haar grote spijt heeft Maria echter heel dun haar waardoor volume creëren onmogelijk is. En dat limiteerde haar voor kort in het dragen van leuke kapsels.

Het is frustrerend om niet van kapsel te kunnen veranderen. Want net als kledij is je uiterlijk en kapsel een modeaccessoire. Toen ik het bestaan van de nieuwe haarstukjes ontdekte heb ik dan ook geen seconde getwijfeld en ben ik meteen naar een erkende HOTB haarstylist gestapt. Ik kan nu ongelimiteerd met kapsels experimenteren en voel me daarbij super goed!

Iedereen mag van haar ‘Lola’ weten. Want taboes bestaan voor Maria niet. Maria: “Waarom zou ik mijn ervaringen niet met andere vrouwen delen? Iedere vrouw heeft het recht om zich mooi te voelen en om mooi te zijn! Laat je door niets of niemand naar beneden halen maar kom op voor jezelf!”

Maddy Janssens, de leading lady achter al dit moois kan het verhaal van Maria alleen maar bevestigen.

Heel veel vrouwen hebben last van fijn haar waardoor volume creëren zo goed als onmogelijk is. Om volume te creëren moet je de fijne haren gaan overstyleren hetgeen geen goed aan je eigen haren doet. Dankzij haar haarstukje kan Maria kapsels dragen zoals zij dat wil zonder limieten. En dat geeft haar nog meer pit en kracht.

Maddy Janssens: “Het is heerlijk om vrouwen ongelimiteerd weer te zien stralen. Het geluk bij anderen zien maakt mijn dag en leven meer dan goed!”.

Beach Resort Travel Photo Collage
Magnifique

Nina

Dankzij Ilse ben ik bij Hair out the box beland. Ik voelde me lelijk, moe, onzeker en onzichtbaar. Maar ik werd er onmiddellijk met liefde en begrip omringd. Ilse is een meester(es) in mensen op hun gemak te stellen en Maddy is een heel warme persoonlijkheid met zoveel vakkennis dat mijn muur van wantrouwen al snel barsten begon te vertonen.

Tijdens de introductie zat ik in een aparte kamer wat voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid zorgde. Voor mensen met “haarproblemen” zeker geen overbodige luxe want als er iets is wat we kunnen missen, is het wel het gevoel uitgestald te worden als een etalagepop zodat iedereen, voorbijgangers incluis, vol zicht hebben op ons dunbezaaid “probleemgebied”.

Terwijl Maddy haar professionele blik wierp op mijn natuurlijke haar en al zijn gebreken probeerde ik vooral niet in de spiegel te kijken. Met enige tegenzin liet ik Ilse daarna wat ‘voor foto’s’ maken in de hoop dat de ‘na foto’s’ in staat zouden zijn om dit alles te doen vergeten. Niet dat ik geen vertrouwen had in de vakkundigheid van beide dames, het was simpelweg mijn gevoel van schaamte dat, zoals zo vaak, de bovenhand kreeg zodra ik met mijn eigen uiterlijk geconfronteerd word.

Gelukkig waren daar Maddy’s magische krachten die mijn verwaarloosde coupe in een mum van tijd omtoverden tot een eigentijds, verrassend volumineus kapsel. We hadden het er van tevoren wel over gehad, over wat ik wel en niet zag zitten, over wat al dan niet bij mij paste. Het mooie is dat ze duidelijk rekening had gehouden met mijn wensen en tegelijkertijd een coupe had gecreëerd die me totaal verraste. Ik voelde me nu al een totaal nieuwe vrouw, wat zou het volgende nog geven?!

Vervolgens was het Ilses beurt om mij te verrassen. Met haar vlijtige vingers en make up gerief gaf ze mij een stralende gloed, sprekende blik én sexy look. Ongelooflijk wat een beetje “grooming” bij een vrouw teweeg kan brengen!

Maar dan moest het moment supreme nog komen: de kers op de taart, het haarstukje op mijn hoofd! Ik wist wel dat het liefde op het eerste gezicht was toen ik “Nina” voor de eerste keer mocht aanschouwen, maar nu, nu alle puzzelstukjes samenvielen en zowel haar haar als het mijne in model geknipt waren en perfect in harmonie vielen. Waauw!! Wat een bom!!

Niet enkel mijn looks, maar ook mijn houding en gevoel waren haast onherkenbaar geworden! Maddy en Ilse merkten het ook, hier stond een andere vrouw op! Katrien 2.0 was born! Ready for the shoot!

Eerst nog wat onwennig, maar met de aanmoedigingen van Maddy, Inge en Ilse lukte het me steeds beter om alles los te laten. Ik concentreerde me op de muziek en beeldde me reclamefilmpjes in van Claudia Schiffer en co. Net als in de film, dacht ik, lekker overdrijven en doen alsof je jezelf geweldig hot vindt! Niet denken maar doen!

Waarom verzorgde ik me zelf niet wat vaker op die manier, vroeg ik me af. Gebrek aan tijd? Aan energie? Ja, maar vooral aan eigenwaarde, vermoed ik. Het is een vicieuze cirkel, je voelt je niets waard, dus verwaarloos je je uiterlijk wat. Dan kijk je in de spiegel en krijg je bevestiging voor de reden waarom jezelf niet verzorgt.

Beach Resort Travel Photo Collage
Magnifique

Rosa

Als vast waarde van de HOTB familie geeft Inge niet alleen advies en trainingen aan professionals, maar zet ze zich ook in voor vrouwen met haarverlies in de Haarkliniek. Haar jarenlange expertise en eigen ervaring maakt haar tot een vaste en zeer gewaardeerde waarde in het HOTB gebeuren. Want naast haar professionele expertise weet Inge als geen ander hoe het voelt om onzeker te zijn over je uiterlijk. Haar ‘Rosa’ maakt de uitgedunde zone ter hoogte van haar kruin in een handomdraai weer voller zodat ze zich niet langer zorgen hoeft te maken dat mensen ernaar zitten te staren.

Ik weet hoe het voelt om minder haar te hebben. Ik werk in een wereld waar uiterlijk vertoon en kapsels centraal staan. De druk om er perfect uit te zien ligt hoog en mijn uitgedunde kruin maakte me dan ook heel onzeker.

Het contrast tussen mijn volle haardos en mijn uitgedunde kruin is immers groot. Ik had het gevoel dat iedereen de hele tijd naar mijn kruin aan het staren was hetgeen me minderwaardig deed voelen. Dankzij mijn ‘Rosa’ die mijn kruin weelderig en vol maakt, hoef ik me niet langer zorgen te maken. Ik ben ontspannen en voel me veel beter in mijn vel. Bovendien beschermt het haarstukje mijn blootgestelde hoofdhuid tegen de zon en dat is belangrijk. Want door de lagere dichtheid van mijn haar gaat mijn hoofdhuid sneller verbranden. Het voelt ook heerlijk warm aan in de winter. Ik draag mijn ‘rosa’ dan ook elke dag. Ik wil niet meer zonder!

Dankzij mijn haarstukje hoef ik mezelf ook niet meer te limiteren wat kapsels betreft. Ik kan mijn kapsel opsteken en ermee pronken zoals andere vrouwen dat doen.

Ik voel me zoveel beter in mijn vel en wil nog vele mooie dingen verwezenlijken samen met Maddy en ons geweldige team. Andere vrouwen verlossen van hun onzekerheden en ze weer zekerder maken zodat ze weer trots op zichzelf zijn is onze prioriteit. Dat is mijn leven.

‘Rosa’ heeft mij geholpen en op mijn beurt help ik met heel veel liefde andere vrouwen. Ik ben niet langer onzeker en steek mijn ‘Rosa’ voor niemand weg! Wat mij betreft mogen alle vrouwen ter wereld weten dat ik mijn haarstukje draag. Weg met taboes! Het is mijn gevoel en mijn leven. Toch?

Doe wat je moet doen lieve dames en luister vooral naar jezelf! Er zijn oplossingen. Blijf dus niet met dat slechte gevoel rondlopen!

Heel veel liefs,

Inge

Beach Resort Travel Photo Collage
Magnifique

Magda

Het begon jaren jaren geleden, na een zware maagoperatie. Op een ochtend stond ik op en begon mijn lange haren te borstelen. Mijn haren vielen met plukken uit. Mijn wereld stortte in! Een vrouw met haar hoofd vol kale plekken, dat is een ramp! Het was een gevolg van velen tekorten in mijn lichaam. Ik werd naar Antwerpen gestuurd waar ze mij niet konden helpen met mijn haarprobleem. Met als gevolg kreeg ik zo een lang zwaar tapijt op mijn hoofd dat het probleem niet verbeterde maar nog erger maakte. Door de zwaarte van het stuk kreeg ik nog meer kale plekken dus zat ik weer in zak en as!

De volgende stap dan maar. Een kort kopje dat bij iedereen wel in de smaak viel. Ik kreeg er goede complimenten op maar hoorde ook vaak: “je hebt wel dun en fijn haar he, je ziet je huid van je hoofd.”

Ik voelde me er zo slecht bij en heb zo vaak gehuild. Ik voelde me machteloos, het kwam niet meer goed. Ik kon niet anders dan het elke dag te aanzien én te aanhoren maar het was echt een hel voor mij. Een mooie haarbos daar droomde ik van. Zoals voordien. Zoals bijna elke vrouw heeft. En toen kwam voor mij het geschenk uit de hemel !

Vorig jaar ging ik eens een kijkje nemen in de haarkliniek van Maddy Janssens. Het was super! Ik kreeg er goede informatie. Ik werd op mijn gemak gesteld en kon kennismaken met de vederlichte haarstukjes van de nieuwe collectie. Ik moest hierover eens nadenken. Het was immers weer een grote stap in mijn leven en was nog niet helemaal bekomen van het vorige. Achteraf bekeken was het een moeilijke moment omdat alles even weer naar boven komt. Maar nu, bijna een jaar later heb ik de stap gezet en het is super gewoon. Ik wou dit ik dit veel eerder had gedaan. Maar dit is nu éénmaal het leven.

Ik ben blij dat ik uiteindelijk de stap gezet heb. Nu heb ik een mooie haarbos en merk er niets meer van. Ik voelde me ook direct goed bij Maddy en haar team en ben super tevreden dat ik in haar haarkliniek geweest ben! Alles werd goed uitgelegd en ik werd op mijn gemak gesteld!

Het was een spannend moment voor mij maar het resultaat is geweldig. De leuke complimenten van iedereen zijn super. Het zelfzekere, de rust, me terug mooi vinden, me vrouw voelen, dat is zo belangrijk. Want een vrouw moet steeds het fiere in haar blijven dragen…

Voor iedereen die met dit probleem te kampen heeft, durf de stap te zetten. Er is een oplossing! Durf erover praten! Sluit je niet af!

En Maddy, thanks! Dankzij het haarstukje voel ik me terug super! Ik heb je dit al vaak gezegd maar zeg het nog eens.

Dikke knuffel x

Miranda De Ryck

Vragen?

Kamp jij ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak via het formulier hieronder. Wij maken graag tijd voor een gratis adviesgesprek. U ontdekt de verschillende oplossingen en weet meteen ook de juiste prijs. Deze prijs is afhankelijk van uw wensen. De kleur, lengte, soort haar en densiteit spelen hierin een rol.