welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Pruiken / haarprotheses

Pruiken en haarprotheses

Een pruik (volledige haarprothese) is het makkelijkste en meest volledige antwoord op haarproblemen.

Er zijn verschillende redenen voor haaruitval.

  • Het kan gewoon in de familie zitten – weinig haar hebben of (vroegtijdige) haaruitval kan erfelijk zijn
  • Maar er kunnen ook pathologische oorzaken aan de basis liggen van haarverlies.

Het blijft iets waar vooral vrouwen maar zeker ook mannen zich moeilijk kunnen over zetten.

Gelukkig is er een mooie en natuurlijk ogende oplossing. Waar volledige haarprotheses vroeger in vrij traditionele snits werden aangeboden, bestaan er nu veel verschillende modellen. Een pruik ziet er totaal niet meer onnatuurlijk uit en er is zo veel keuze dat er perfect kan worden gezocht naar iets dat bij uw gezicht past.

Er bestaan volledige haarprotheses vervaardigd uit synthetisch haar, maar ook uit echt haar. Het grootste verschil zijn hier de mogelijkheden tot styling (natuurlijk haar kan je zelf krullen, met synthetisch haar gaat dat niet) en de prijs (echt haar is duurder dan synthetisch haar). Beide zijn echter zeker mooie opties tot een nieuwe look.

haarwerken

Haarprothese

Een haarprothese is een ander woord voor pruik. Dikwijls heeft de naam PRUIK een negatieve ondertoon en wordt dit geassocieerd met theater en kostuumverhuur. Een haarprothese is dus een middel om uw haren terug te krijgen.

pruiken_4

Voor

pruiken_3

Na

Vragen?

Kampt u ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Overwin je schaamte of angst en kom met ons praten. Maak een afspraak of stel uw vraag met behulp van het volgend formulier… Wij maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek.