welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Toupet / second skin

Toupet / Haarstukje

Een toupet is een haarstukje dat dient om een gedeelte in het haar te maskeren. Wanneer plaatselijk haaruitval voorvalt, of iemand begint kaler te worden op het achterhoofd, is een toupet meestal de standaard oplossing. Hoewel toupets meestal met mannen worden geassocieerd, kunnen ook vrouwen geholpen worden met dit soort haarstukje.

Soorten toupets

Een toupet is standaard te verkrijgen of als maatwerk, in echt haar of synthetisch. Het is makkelijk in onderhoud, en makkelijk aan te brengen tussen het eigen haar. Een toupet is altijd van hoge kwaliteit.

Alle toupets kunnen op maat worden gemaakt, want niet elk haarprobleem is hetzelfde uiteraard. Ook verandert de structuur van uw eigen haar nog, en moet de toupet dus worden bijgewerkt of zal deze op termijn moeten vervangen worden.

Er zijn zelfs toupets die bestaan uit flinterdunne folies die bevestigd worden voor 4 à 5 weken en die kunnen behandeld worden als gewoon haar.

Wie draagt een toupet?

Een toupet is heel gebruikelijk en zeker niets om beschaamd over te zijn. Veel mensen, zelfs veel beroemdheden dragen een toupet.

Onze beste referentie is dat wij in onze klantenbestand professionele sporters hebben die hiermee hun activiteiten uitoefenen.

Vragen?

Kampt u ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Overwin je schaamte of angst en kom met ons praten. Maak een afspraak of stel uw vraag met behulp van het volgend formulier… Wij maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek.