welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Geschiedenis

Geschiedenis

Beginjaren

In 1987 heeft Maddy Janssens — zodra ze kon, op 21-jarige leeftijd — haar eigen zaak opgestart. Na enkele jaren werden de eerste medewerkers aangeworven. Enthousiasme, vakkennis en professionaliteit waren reeds van bij het begin typerend voor Madena. De focus op een hoge opleiding en het gebruik van zeer goede producten, heeft ervoor gezorgd dat het kapsalon in de ruime omgeving van Balen bekend werd.

Ook klanten met dun en weinig haar kwamen langs, op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Er bestonden toen nog geen opleiding tot haarwerkspecialist, daarom heeft Maddy alle kansen in binnen-en buitenland gegrepen om deze materie in de vingers te krijgen.

Start haarkliniek

In 2005 werd uiteindelijk de eerste haarkliniek in Geel opgestart, naast de kapsalons in Geel en Balen. Al snel kreeg ze de steun van diverse oncologische diensten en werd Madena door haar professionaliteit en kennis een begrip in de haarwerkenwereld.

In 2012 werd het kapsalon in Balen verplaatst, met de opening van een tweede haarkliniek.

Verdere uitbouw

2015 betekende de opstart van een groothandel, met de bedoeling om haarwerkspecialisten beter en sneller te kunnen bedienen. Kappers kregen ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen tot haarwerkspecialist.

‘Magnifique by Maddy Janssens’ is een eigen productenlijn uitgebracht in 2016. Met deze producten kunnen kappers hun klanten met dun haar een volle haardos geven. De Magnifique-lijn gaat gepaard met de nodige opleidingen.

In september 2018 is er een nieuwe haarkliniek geopend in Antwerpen.