welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Onze werkwijze

Kom langs bij onze haarkliniek

Haarverlies, kaalheid, dun of weinig haar en andere haarklachten zijn zeer vervelende problemen waar u zo snel mogelijk iets aan wilt doen. Gelukkig heeft Madena Haarkliniek daar zeer goede oplossingen voor. Wij krijgen dagelijks mensen over de vloer met vragen over hun haarproblemen. Spring gerust eens binnen, onze haarspecialisten kunnen u helpen!

Een adviesgesprek met onze haarspecialist

Tijdens het eerste adviesgesprek met onze haarspecialist wordt alle tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en de oplossingen voor uw haarproblemen te bespreken. U wordt in alle rust en anonimiteit in één van onze afzonderlijke ruimtes ontvangen.

Een vrijblijvende prijsberekening

Aan de hand van dit adviesgesprek maken wij een vrijblijvende prijsberekening voor de behandeling van uw haarprobleem.

De behandeling

Er zijn uiteraard vele vormen van behandelingen, net zoals er vele types van haar- en hoofdhuidproblemen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de meestgepaste oplossing vinden voor uw persoonlijke noden en wensen. Al onze haarstukken en haarprotheses worden op een professionele manier vervaardigd, met de beste materialen en technieken.

Of de oorzaken van uw haarklachten (zoals haarverlies ten gevolge van stress of chemo-therapie, alle vormen van kaalheid, brandwonden, dunner wordend haar, enz…) nu van fysische of psychische aard zijn, of van blijvende of tijdelijke aard, wij hebben een behandeling voor de meest uiteenlopende klachten.

De eigen thuisverzorging

Naast de behandeling in onze haarkliniek is een optimale en hygiënische thuisverzorging van even groot belang. We leren u hoe u een haarstukje of haarprothese op de juiste manier onderhoudt en adviseren u daarbij de meest geschikte producten voor een intensieve thuisverzorging van de haren en hoofdhuid.

De nazorg

Na het beëindigen van de behandeling volgen wij u verder persoonlijk op. Indien uw haarwerk of haarprothese bijgewerkt of aangepast moet worden – bijvoorbeeld naar aanleiding van een verandering in uw fysische of psychische beleving – dan bent u steeds welkom. Bovendien kan u bij ons steeds terecht voor een gesprek.

wat vinden de mensen

Wel maddy , ik ben echt zo dankbaar , dat ik een tegenprestatie wil doen; Als er echt iemand blijft twijfelen mag je met opbellen , dan laat ik graag de resultaten zien Zo gelukkig ben ik ermee ik herken mezelf niet meer terug , het maakte van mij eentotaal andere vrouw opgewekt zelfzeker en 10 jaar jonger mercie

(anoniem)

Mijn nieuwe haren zijn geweldig! En ik kan er zoveel kanten mee op! Vorige week heb ik ontdekt dat ik wat krullen in mijn nieuwe haren heb! Ik vind t echt super mooi! En wat ik heel leuk vind is dat ik, ondanks dat t niet mijn echte haren zijn, ik er toch verschillende dingen mee kan doen.

Anja

(Alopecia)

geweldig dat ik bij hun terecht kan heb me jaren heel slecht gevoeld met mijn dun wordende haar heb nu wat en hoe ik het wil dankzij het geweldige team merci maddy en al de andere die van mij terug een Gelukkige vrouw hebben gemaakt doe zo verder

Marina Staes

ik heb borstkanker gehad en heb heel lang gewacht met een haarstukje. Maar ik werd er heel goed opgevangen door Maddy. Ik voelde me direct op mijn gemak. Nu ben ik nog steeds blij dat ik die stap gezet heb, want ik draag ze nog steeds omdat mijn haar heel slecht terugkomt na 3 jaar. Bedankt Maddy om mij over de moeilijke streep te trekken. Nu denk ik had ik het maar eerder gedaan

Ann Rectem

Ik ben met mijn dochtertje geweest ze hebben ons super goed advies geven en ze waren allemaal super vriendelijk! helemaal toppie!

Angelique Mamadou Bah Goverde
X