welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Onze werkwijze

Kom langs bij onze haarkliniek

Haarverlies, kaalheid, dun of weinig haar en andere haarklachten zijn zeer vervelende problemen waar u zo snel mogelijk iets aan wilt doen. Gelukkig heeft Madena Haarkliniek daar zeer goede oplossingen voor. Wij krijgen dagelijks mensen over de vloer met vragen over hun haarproblemen. Spring gerust eens binnen, onze haarspecialisten kunnen u helpen!

Een adviesgesprek met onze haarspecialist

Tijdens het eerste adviesgesprek met onze haarspecialist wordt alle tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en de oplossingen voor uw haarproblemen te bespreken. U wordt in alle rust en anonimiteit in één van onze afzonderlijke ruimtes ontvangen.

Een vrijblijvende prijsberekening

Aan de hand van dit adviesgesprek maken wij een vrijblijvende prijsberekening voor de behandeling van uw haarprobleem.

De behandeling

Er zijn uiteraard vele vormen van behandelingen, net zoals er vele types van haar- en hoofdhuidproblemen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de meestgepaste oplossing vinden voor uw persoonlijke noden en wensen. Al onze haarstukken en haarprotheses worden op een professionele manier vervaardigd, met de beste materialen en technieken.

Of de oorzaken van uw haarklachten (zoals haarverlies ten gevolge van stress of chemo-therapie, alle vormen van kaalheid, brandwonden, dunner wordend haar, enz…) nu van fysische of psychische aard zijn, of van blijvende of tijdelijke aard, wij hebben een behandeling voor de meest uiteenlopende klachten.

De eigen thuisverzorging

Naast de behandeling in onze haarkliniek is een optimale en hygiënische thuisverzorging van even groot belang. We leren u hoe u een haarstukje of haarprothese op de juiste manier onderhoudt en adviseren u daarbij de meest geschikte producten voor een intensieve thuisverzorging van de haren en hoofdhuid.

De nazorg

Na het beëindigen van de behandeling volgen wij u verder persoonlijk op. Indien uw haarwerk of haarprothese bijgewerkt of aangepast moet worden – bijvoorbeeld naar aanleiding van een verandering in uw fysische of psychische beleving – dan bent u steeds welkom. Bovendien kan u bij ons steeds terecht voor een gesprek.

wat vinden de mensen

Heel goede informatie gehad. Heel lieve dame die sprak met kennis van zaken. Een dikke pluim voor deze zaak. Ga ik zeker aan mijn vrienden aan bevelen. Dankjewel

L.V.

Goede service en aangenaam verrast met een massage.

A.T.

Altijd een gezellig momentje met vriendelijke mensen en een lekkere koffie.

B.B.

Heel vriendelijk en nemen de tijd om naar jou probleem te luisteren.

K.P.

Heel duidelijke uitleg door een zeer vriendelijk meisje. En zeker geen opdringerig gedoe. Tevreden de aanpak van Madena.

M.D.

Heel tevreden ... Gedienstig, vriendelijk, hulpvaardig, allemaal positieve feedback! Ik kan niets negatief zeggen... SUPER

A.V.

Goede tips! Mooie verzorging en vriendelijke mensen.

L.L.

Top & Professionele aanpak. Ik voelde me direct op mijn gemak. Een zeer persoonlijke begeleiding wat tot een prachtig resultaat heeft geleid. Echt een aanrader!

S.B.

Zeer vriendelijke vrouw waarbij ik me op men gemak voelde. Ik heb duidelijke informatie gekregen en ik ben echt tevreden. Zo blij dat ik de stap heb gezet om naar jullie te komen.

A.V.M.

Super! Altijd fijn om langs te komen en echt in de watten gelegd te worden.

I.B.

Een echt plezier om je haar te laten verzorgen door Inge. Verwend met een ontspannen hoofdmassage. Wat een leuke namiddag !

M.D.R.