welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Biofibre® – Implant vs transplant?

De haarvezel van Biofibre® – Biocompatibele vezel bestaat uit het inbrengen onder lichte verdoving van zoveel Biofibre haar als nodig is om de vereiste haarverdikking te verkrijgen of om kaalheid te bedekken in geval van alopecia-problemen bij mannen en vrouwen.

Deze licht chirurchische toepassing wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide specialisten.  Automatic Biofibre Hair Implant is een eenvoudige, snelle, poliklinische procedure voor kaalheid bij mannen en vrouwen of als haarverdunnende remedie die onmiddellijk een esthetisch resultaat en een grote hoeveelheid haren biedt. Het is geschikt om het mannelijke en vrouwelijke Alopecia-probleem op elke leeftijd en in elk stadium op te lossen en wanneer dit nodig is om het esthetische resultaat van andere technieken te versterken.

Het vereist het uitvoeren van kleine periodieke implantaten om het gewenste niveau van haarverdikking te handhaven en moet een goede hoofdhuidhygiëne en een goede nazorg hebben. De beste resultaten worden verkregen bij dunner wordend haar en bij kaalheid van gemiddelde ernst (alopecia).

 

De Haartransplantatie (FUE en FUT) bestaat uit het nemen van haarbollen uit de nek van de patiënt zelf en deze transplanteren naar 1,2, 3 of meer bollen in het dunne haar en / of kale gebied. Indien van toepassing en correct uitgevoerd, geeft deze chirurgische procedure vandaag in de meeste gevallen bevredigende resultaten. De haartransplantatie is een invasievere chirurgische ingreep dan een implantaat, er is geen nazorg nodig en het uiteindelijke esthetische resultaat is zichtbaar 9-12 maanden na de ingreep. Het is een procedure die alleen van toepassing is als de patiënt voldoende donorgebied heeft. Het aantal haren dat uit het donorgebied (nek) kan worden genomen, is beperkt en niet al het getransplanteerde haar groeit opnieuw. De beste resultaten worden verkregen bij kaalheid van gemiddelde ernst (alopecia).

Wil u een gratis advies gesprek?

Vergeet dan zeker niet onze medische fiche in te vullen.