welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Biofibre® – Voor wie?

Voor mannen

Wanneer mannen haaruitval ervaren, zie we vaak dat dit gepaard gaat met kale plekken. Met de tijd ontstaan er inhammen, een terugtrekkende haargrens of dunner wordend haar leidend tot een kale kruin. 60% van de de mannen krijgt te maken met deze kaalheid, het is veel voorkomend. Het komt zo vaak voor dat het eigenlijk heel normaal is, deze kaalheid komt zelfs bij 60% van de mannen voor. Ook voor mannen geldt echter de regel dat haar bepalend is voor het uiterlijk.

Alopecia (kaalheid) kent verschillende oorzaken; ziekte, medicijnen, stress, hormoonhuishouding, erfelijke aanleg en ouderdom.

Met de Biofibre® haarimplantatiemethode wordt tijdens iedere behandeling een hoeveelheid haar geïmplanteerd waardoor u geleidelijk weer terug gaat naar meer, voller en mooier haar.

Kaalscheren van het te behandelen gebied is niet nodig met deze methode en er is ook geen sprake van zichtbaar letsel na de behandeling, hierdoor kunt u direct weer doen wat u altijd doet in het dagelijks leven.

Voor vrouwen

Niet alleen mannen hebben last van haaruitval, kaalheid, dunner wordend haar of kale plekken. 30% van de vrouwen krijgt op latere leeftijd ook te maken met dit haarprobleem. 

De Biofibre® haarimplantatie biedt de ideale oplossing voor diverse vormen van kaalheid bij mannen en vrouwen. De probleemgebieden worden opgevuld met de Biofibre® haarimplantaten. Het haar is niet van echt te onderscheiden en is in sommige gevallen soms mooier en steviger dan het eigen haar.

Samengevat

De geschikte patiënt voor het Biofibre® haarimplantaat:

  • verkeert in goede gezondheid en heeft een gezonde hoofdhuid
  • is niet testgevoelig voor de Biofibre®-tolerantietest
  • heeft een goede hoofdhuid hygiëne en een goede nazorg
  • is zich ervan bewust dat hij / zij periodieke kleine implantaten zal ondergaan om verloren haar te vervangen om het verkregen esthetische resultaat te behouden.

Wil u een gratis advies gesprek?

Vergeet dan zeker niet onze medische fiche in te vullen.