welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Biofibre® – Aftercare Tips

Het onderhoud van Biofibre® Hair Implant en het uiteindelijke resultaat is sterk afhankelijk van de persoonlijke hygiëne en goede nazorg.

 

Het oppervlak van de menselijke hoofdhuid (epidermis) heeft een goede bloedtoevoer en produceert een wasachtige / olieachtige substantie (talg), dat een nuttig natuurlijk schild is, maar wanneer het overmatig is, moet het worden verwijderd.

Het eerste principe van hoofdhuidverzorging is dus het verwijderen van overmatige talgproductie en transpiratie.

 

Het esthetische resultaat en de duur van Biofibre® Haarimplantaat kunnen gemakkelijk bekomen worden door rekening te houden met een paar eenvoudige tips.

WEES NATUURLIJK

Behandel uw Biofibre®-haar op een natuurlijke manier en niet op een agressieve manier, zodat u volledig van uw haar kunt genieten en het resultaat kunt maximaliseren. We informeren u hier uitgebreid over.

KAMMEN

U kunt een kam met wijde tanden gebruiken, volgens de richting van het geïmplanteerde haar. We leren u hoe?

SHAMPOO

Biofibre® regelmatig wassen verbetert de nazorg van de huid en de duur van het esthetische resultaat. Gebruik BIOFIBRE® Hair Comfort elke dag of om de 2 dagen is geen probleem. We leren u aan Hoe?

ZEE EN ZWEMBAD

Was het haar met zuiver water en BIOFIBRE® Hair Comfort na het baden in de zee of in een zwembad. Chloor en zouten tasten zowel de haarvezel als uw hoofdhuid aan. Wij informeren u graag.

SAUNA

Het wordt aanbevolen om het haar te beschermen met een natte, schone handdoek. Verfris het haarverzels en uw eigen haar na de sauna. Warmte is nefast voor U en uw haar.

AANBEVOLEN PRODUCTEN VOOR BIOFIBRE®

Gebruik
BIOFIBRE® Hair Comfort elke dag of om de 2 dagen.
BIOFIBRE® DermaClean 3-4 keer per week op het geïmplanteerde gebied vanaf de 3e week.
BIOFIBRE® SeboCare 3-4 keer per week op het geïmplanteerde gebied vanaf de 5e week om de ontwikkeling van talgpluggen te voorkomen.
We zullen u uitgebreid informeren.

Wil u een gratis advies gesprek?

Vergeet dan zeker niet onze medische fiche in te vullen.