welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Stamceltechniek

Stamceltechniek

Haar op de hoofdhuid of in de wenkbrauwen opnieuw laten groeien? Het kan met de stamceltechniek. Vooral bij dunner wordende wenkbrauwen wordt deze techniek toegepast.

Behandeling met stamcellen

Uit bloed van menselijke placenta verkrijgen we stamcellen voor deze techniek. Hier worden de stamcellen en groeifactoren gewonnen. Dit is een uiterst ingewikkeld en kostbaar proces.

De behandeling om het haar terug te laten groeien bestaat uit 4 tot 6 korte behandelingen van ongeveer 15 minuten. Hierbij wordt op een gereinigde huid het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd.

Met stamcelpoeder planten we kleine haarzaadjes in de huid. Na twee dagen moet de cliënt elke dag de ontkiemde haartjes water geven met een specifieke lotion. Doe je dat niet, dan gaan de ontkiemde haartjes dood. Vergelijk het met een echt plantje dat je water moet geven. Na enkele maanden is het resultaat overduidelijk zichtbaar.

Voor wie is stamceltechniek niet bestemd?

Heb je totaal geen haargroei meer en is de hoofdhuid al helemaal glad en verhoornd? De kans op een succesvolle toepassing van de stamceltechniek is dan helaas gering. Daarom raden we deze stamceltherapie af. Een haarwerk is dan meer aangewezen.

Let ook op: stamcelpigmentatie mag alleen bij gezonde mensen aangebracht worden.

stamcel_1

Voor

stamcel_2

Na

Vragen?

Kamp jij ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden zoals stamceltechniek? Maak een afspraak met behulp van het formulier hieronder. Wij maken graag tijd voor een gratis adviesgesprek, inclusief prijsvoorstel.