welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven
Image Alt

Over ons

Kom langs bij onze haarkliniek

Haarverlies, kaalheid, dun of weinig haar en andere haarklachten zijn zeer vervelende problemen waar u zo snel mogelijk iets aan wilt doen. Gelukkig heeft Madena Haarkliniek daar zeer goede oplossingen voor. Wij krijgen dagelijks mensen over de vloer met vragen over hun haarproblemen. Spring gerust eens binnen, onze haarspecialisten kunnen u helpen!

Een adviesgesprek met onze haarspecialist

Tijdens het eerste adviesgesprek met onze haarspecialist wordt alle tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en de oplossingen voor uw haarproblemen te bespreken. U wordt in alle rust en anonimiteit in één van onze afzonderlijke ruimtes ontvangen.

Een vrijblijvende prijsberekening

Aan de hand van dit adviesgesprek maken wij een vrijblijvende prijsberekening voor de behandeling van uw haarprobleem.

De behandeling

Er zijn uiteraard vele vormen van behandelingen, net zoals er vele types van haar- en hoofdhuidproblemen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de meestgepaste oplossing vinden voor uw persoonlijke noden en wensen. Al onze haarstukken en haarprotheses worden op een professionele manier vervaardigd, met de beste materialen en technieken.

Of de oorzaken van uw haarklachten (zoals haarverlies ten gevolge van stress of chemo-therapie, alle vormen van kaalheid, brandwonden, dunner wordend haar, enz…) nu van fysische of psychische aard zijn, of van blijvende of tijdelijke aard, wij hebben een behandeling voor de meest uiteenlopende klachten.

De eigen thuisverzorging

Naast de behandeling in onze haarkliniek is een optimale en hygiënische thuisverzorging van even groot belang. We leren u hoe u een haarstukje of haarprothese op de juiste manier onderhoudt en adviseren u daarbij de meest geschikte producten voor een intensieve thuisverzorging van de haren en hoofdhuid.

De nazorg

Na het beëindigen van de behandeling volgen wij u verder persoonlijk op. Indien uw haarwerk of haarprothese bijgewerkt of aangepast moet worden – bijvoorbeeld naar aanleiding van een verandering in uw fysische of psychische beleving – dan bent u steeds welkom. Bovendien kan u bij ons steeds terecht voor een gesprek.

what they’re saying

Mensen zijn allemaal prachtig u wordt er behandeld als koning vriendelijk en behulpzaam echt een aanrader dank jullie allemaal.

Margeurita M

Vriendelijk Goede uitleg van producten Voor mij belangrijk, alles gaat vlotjes en hoef niet lang te wachten dan nodig is! Bedankt.

Lauretta Z

Een plezier om naar Geel te komen en mijn haar door jullie te laten verzorgen. Krijg telkens veel complimenten wanneer ik achteraf naar de bib ga!!!! Fantastisch!!!

Micheline C

Altijd even professioneel. Ik ben altijd op m'n gemak.

Lotte D

Ik kreeg een duidelijke en eerlijke uitleg Het was fijn om de verschillende haarstukken eens te passen

Annick P

Was moeilijk maar heel vriendelijk en goede uitleg voelde me beter na uitleg

Liliane

Leuke ontvangst met kleine attentie. Goede uitleg gekregen ivm mijn haarproblemen Geheel vrijblijvend gelaten of je produkten wilden kopen of niet. Na de behandeling voelde mijn haar echt goed aan Kortom top service en heel content dat ik bij Madena ben terecht gekomen

anoniem

Ik ben heel tevreden over mijn bezoek. Hele goeie service, niets opdringerig, goeie info, vriendelijke en ook meelevende consulente. Ik ben supertevreden met de onverwachte keuze die ik heb gemaakt (ik wilde aanvankelijk een kort kapsel maar het is dan toch een iets langere versie geworden omdat het haarstuk beter paste en het ook heel mooi is). Ik heb het de hele middag opgehouden en vergat dadelijk dat ik een haarstuk op had. Ook met de opfrisbeurt en behandeling ben ik heel gelukkig. Ik voelde me heel goed verzorgd en ben ook blij dat ik weet hoe ik mijn hoofdhuid moet onderhouden tijdens de chemokuur. Dankjewel!

anoniem