welkom

Bij Madena zit je zeker goed. Volg ons op alle mogelijke manieren.

follow us where the magic happens!
Naar boven

Madena

Lieve trouwe klanten,

In ons kapsalon te BALEN heeft Bart besloten om een andere weg uit te gaan en zijn passie voor de horeca verder uit te bouwen.
We wensen hem heel veel succes in zijn volgende uitdaging, hij volgt zijn hart, zo ook wij.

De koers die we reeds enige tijd aan het uitzetten zijn, is hierdoor in een stroomversnelling gekomen en wij hebben besloten om de knopen niet te ontwarren maar door te hakken.
Vanuit onze haarklinieken zien wij de nood om mensen met haarproblemen een goede oplossing aan te bieden en dat is dan ook de richting waar wij naartoe gaan.

Maddy en Yvo hebben dan ook besloten om de activiteiten per 1 maart van het kapsalon in BALEN te beëindigen.

Afscheid nemen van iets wat je 33 jaar met volle passie hebt gedaan geeft een tweeslachtig gevoel.

Met deze delen wij mee dat het salon gesloten wordt . De laatste dag dat er gewerkt wordt in BALEN is zaterdag 29 februari.

Lieve klanten , jullie zijn altijd in goede en slechte tijden trouwe klanten geweest en willen jullie daarvoor ook hartelijk bedanken.

Het kapsalon in BALEN zal voor 4 maanden gesloten worden, maar daarna openen wij de zaak terug alleen voor specialisaties i.v.m. haar, haarverbetering en haar- en hoofdhuidbehandelingen.

Het kapsalon in Geel blijft in zijn huidige vorm behouden en jullie zijn uiteraard welkom, waar jullie met een warm hart ontvangen worden door ons Madena-team.

Warme groeten

Maddy en Yvo

leave a comment